BIOLOGI-TJEK

Nyheder

28. december 2020

Juleferien er ved at være slut, og vi håber, at alle er kommet godt ind i 2021.
Juleopgaverne har ligesom tidligere år været flittigt brugt i december. Nu er de fjernet, og der er i stedet kommet et sæt nytårsopgaver i gruppen med aktuelle opgaver.
I ferien er der også sket en opdatering af opgavesættene, "Muslinger" og "Savannen", og de findes nu i det nye layout.

21. november 2020Traditionen tro har vi igen i år fundet de hyggelige juleopgaver frem i alle fagene.
Juleopgaverne består af en samling af blandede opgaver med forskelligt, fagligt indhold og med tilknytning til julen. De egner sig fx fint til ekstraopgaver eller vikartimer og vil i hele december kunne findes i gruppen med aktuelle opgaver.
Samtidig er efterårsopgaver skiftet ud med vinteropgaver i flere fag.

11. november 2020


I gruppen med aktuelle opgaver er der tilføjet et nyt opgavesæt om den muterede cod-19-virus

25. oktober 2020


Der er udgivet 2 nye opgavesæt, Mad og fødevarer, en trænings- og en testopgave i gruppen Fællesfaglige fokusområder.
I gruppen Kost og sundhed, er opgavesættet, Vitaminer, skiftet ud med et nyt med samme titel, og i gruppen,Celler, er der udgivet en ny testopgave, Cellens bestanddele.

7. oktober 2020


Der er udgivet en ny aktuel opgave, Naturkommunen blomstrer vildt, om  Hjørring Kommune, der vil lade naturen gro vildt.

1. oktober 2020


Som forberedelse til skolernes motionsdag fredag før efterårsferien er der fokus på kost og motion lige nu på mange skoler, og derfor har vi fundet motionsopgaverne frem i gruppen med aktuelle opgaver.

11. august 2020


Endnu en ny opgave, denne gang i gruppen med aktuelle opgaver. Den handler om de langhalse, som hvert år i august-september skyller i land langs de danske kyster, især Vestkysten. 

9. august 2020


Vi er klar til et nyt skoleår med et Tjek, hvor opgavesiderne har fået et nyt og enklere layout, som giver bedre overblik. I de nyeste opgavesæt vil der også være nye opgavetyper med hotspot eller tjekbokse til markering på billeder samt cloze-spørgsmål med svarmuligheder sat ind i parenteser i sammenhængende tekst.
Både layout og opgavetyper er valgt med udgangspunkt i ministeriets afgangsprøver.

Eksempler på opgaver i det nye design er Dafnier i gruppen, Dyr i vand, både en trænings- og en testopgave om kostpyramiden i Kost og sundhed, Svampe 2 i Skoven, og Træn din evne til modellering i Naturfagskompetencer.

For skoler, som ikke har fået fornyet deres abonnementer, er vi selvfølgelig fortsat klar til at tage mod bestillinger.
 

1. juli 2020


Et noget specielt skoleår er slut og pr. 1. juli er der lukket for adgangen til Tjek-webstederne. Det betyder også, at det nu er slut med vores tilbud om gratis abonnementer.
For skoler, som ikke har fået fornyet deres abonnementer, kan der fortsat bestilles, så abonnementerne kan være klar til brug efter sommerferien.
https://fysikkemi.tjek.net/bestil-skole
https://biologi.tjek.net/bestil-skole
https://geografi.tjek.net/bestil-skole
https://naturteknologi.tjek.net/bestil-skole
https://matematik.tjek.net/bestil-skole

Vi bruger som sædvanlig sommerferien til gennemgang og opdatering af opgaver, Nye opgavesæt vil være i det nye layout med mulighed for nye opgavetyper.
I år bliver der også foretaget nogle ændringer mht. oprettelse af hold og administration af elever. Der er en grundigere beskrivelse af det i den forrige nyhed.

Vi ønsker alle en rigtig god ferie.
 
Skole-abonnement
Priser
Bestil

Privat-abonnement
Priser
Bestil
Følg os
Seneste nyt

Copyright © 2005-2021
JH Software
Alle rettigheder forbeholdt

Copyright © 2005-2021 JH Software. Alle rettigheder forbeholdt.