BIOLOGI-TJEK

Nyheder

13. november 2014I løbet af efteråret er der sket en udskiftning i de aktuelle opgaver, så de er tilpasset årstiden. I stedet for sommeropgaverne er der nu et sæt om efterår, men opgaven om er Ebola er desværre fortsat meget aktuel.

Der er også kommet nye opgavesæt til, de nyeste er både et sæt træningsopgaver og et sæt testopgaver om alger og tang i gruppen, Forskellige former for vand.


9. august 2014

Rigtig mange abonnementer for 14/15 er blevet aktiveret i løbet af de sidste uger, og mange lærere har været i gang med at se på opgaverne, selv om der stadig blev arbejdet med opdateringer.
Fra mandag d. 11. august bliver der også adgang for elever igen.

I ferien er der først og fremmest sket opdateringer i gruppen, Kost. Både her og i andre grupper, bl.a. Skoven, er der også i løbet af foråret kommet nye opgaver til, så der nu er flere testopgaver, som hver kun dækker et mindre emne. Vi håber, det gør dem mere anvendelige.

Der er selvfølgelig også nye aktuelle opgaver klar til skolestarten. Der er opgaver om den frygtede ebolavirus, sensommerens aggressive hvepse og den fantastiske ligblomst.

7. juli 2014


13/14 har været endnu et travlt skoleår med mange nye brugere og endnu flere opgavebesvarelser end tidligere år.
Der er nu lukket for adgangen til web-stederne, Biologi-, Geografi- og Fysik-Kemi-Tjek, mens brugere og statistikker fra 13/14 slettes, og vi gør klar til et nyt skoleår. 
Vi forventer at være klar til at give lærere adgang igen fra midt i juli. Der sendes mails med aktiveringslink til skolernes kontaktpersoner, så der kan aktiveres og oprettes lærere for 14/15, men elever får først adgang fra skolestarten i august.

Vi ønsker alle en rigtig god sommer.

17. januar 2014

Der er tilføjet en ny funktion på siderne med opgavelister. Den giver mulighed for at udvælge opgaver ud fra en lang liste med nøgleord, i mange tilfælde på tværs af den eksisterende fordeling i emnegrupper.
Listen med nøgleord findes som en dropdown øverst på siderne med trænings- og testopgaver. Vælges "Alle" vises samtlige grupper som tidligere. Vælges et ord fra listen, vises kun en liste med opgaver om dette emne.
Vi håber, denne nye mulighed vil gøre det lettere at finde frem til netop de opgavesæt, som er mest relevante.

19. september 2013


D. 17-9 offentliggjorde Fødevarestyrelsen 10 nye kostråd.

Opgavesættet, Overvægt, handler især om kostens sammensætning og en af opgaverne om de officielle kostråd. Denne opgave er nu ændret, så den dækker de nye kostråd.


15. september 2013


Efterårsopgaverne er fundet frem og revideret og ligger nu i gruppen med aktuelle opgaver.

Opgaverne om sommerens dyr og planter er flyttet til gruppen, som dækker flere emner, og opgaven om hvidhajen findes nu i gruppen om diverse dyr.


23. august 2013

Ikke mindre end 23.525 opgavesæt er besvaret på Tjek-siderne i løbet af skoleårets 2 første uger, det er godt nok mange opgaver, og så er en del skoler endda først nu er ved at aktivere abonnementer og oprette lærere og hold for 13/14.

Efter henvendelse fra et par af de skoler, som er i gang, er der kommet en ny funktion i forbindelse med lærer- og holdoprettelse, så man nu kan markere eller fjerne markeringer ved alle lærere eller hold med et klik, det betyder, at skoler med mange hold kan spare en hel del klik ved oprettelsen.

11. august 2013

Vi er klar til at tage fat på skoleåret 13/14 efter sommerens gennemgang og opdatering af opgaver.
Lærere har allerede i nogle uger kunnet få adgang, og fra d. 12 august kan elever fra oprettede hold også logge ind.

I år er der først og fremmest foretaget en grundig gennemgang og fornyelse af opgaverne i landbrugsgruppen, og der er kommet flere nye testopgaver, som hver især kun dækker et mindre fagligt område, så man nu har mulighed for kun at teste nogle områder inden for emnet. Vi håber, det gør opgaverne mere anvendelige for alle.

1. juli 2013


Skolerne holder ferie, og der lukkes for adgangen til Biologi-, Geografi- og Fysik-Kemi-Tjek nogle uger, brugere og statistikker fra 12/13 slettes, og vi gør klar til skoleåret 13/14. Vi forventer at udsende mails om aktivering til skolernes kontaktpersoner midt i juli. Når et abonnement er aktiveret, har oprettede lærere adgang til opgavesættene, men elever får først adgang fra skolestarten i august.

Vi ønsker alle en rigtig god sommer.


9. august 2012

Vi er nu for 5. gang klar til at tage fat på et nyt skoleår med Biologii-Tjek. Fra starten i 2008 er opgave-samlingen vokset fra ca. 100 til de ca. 210 sæt den indeholder i dag.

Ligesom tidligere år er ferien blevet brugt til gennemgang og opdatering af opgaverne. Der er fx kommet nye opgaver i  gruppen, Klassifikation, og i gruppen med aktuelle opgaver findes lige nu nu et sæt om Danmarks sjældneste fisk.

Nye opgavesæt og sæt med væsentlige ændringer er markeret med stjerner, så man let kan få overblik over nyhederne.

Skole-abonnement
Priser
Bestil

Privat-abonnement
Priser
Bestil
Følg os
Seneste nyt

Copyright © 2005-2021
JH Software
Alle rettigheder forbeholdt

Copyright © 2005-2021 JH Software. Alle rettigheder forbeholdt.