BIOLOGI-TJEK

Nyheder

28. maj 2015

Der er udgivet en ny testopgave om øret.

Indholdet svarer til træningsopgaven om øret og handler om forskellige fagudtryk, samt ørets funktion og anatomi.

Den findes i gruppen, Kroppen.

10. april 2015


Der er udgivet en ny testopgave om kvælstofs kredsløb.

Indholdet i opgaverne svarer til træningsopgaven om samme emne, så der nu er mulighed for, at eleverne efter at have arbejdet selvstændigt med stoffet også kan få testet deres viden.
26. marts 2015


Der er udgivet to nye opgavesæt om øjet, en træningsopgave og en tilsvarende testopgave, som findes i gruppen, Kroppen.

De handler om øjets funktion og anatomi og træner forskellige fagudtryk om øjet.
31. januar 2015


I forbindelse med den landsdækkende seksualundervisningskampagne, Uge Sex, er der udgivet et helt nyt opgavesæt med titlen, Fertilitet.
Det ligger lige nu i gruppen med aktuelle opgaver, men flyttes senere til gruppen, Sex og pubertet.
29. januar 2015


D. 31. januar er National Store Lusedag.

Derfor er opgavesættet om hovedlus flyttet op i gruppen med aktuelle opgaver.
22. januar 2015


JH Software, som udgiver Biologi-, Geografi- og Fysik-Kemi-Tjek, støtter Danmarks Indsamling 2015.


For at skabe opmærksomhed om indsamlingen og de 12 projekter, som støttes, er der lavet et fælles opgavesæt, som findes i alle 3 fag, hvor der sættes fokus på disse projekter. Dette sæt ligge foreløbig også som eksempel-opgavesæt med fri adgang.

30. november 2014


Igen i år har vi fundet juleopgaverne frem til december. De 2 sæt indeholder opgaver om mange forskellige biologi-emner med tilknytning til julen og kan fx bruges som hyggelige ekstraopgaver eller vikaropgaver i julemåneden.
Samtidig er efterårsopgaverne skiftet ud med et sæt om sne og vinter.

13. november 2014I løbet af efteråret er der sket en udskiftning i de aktuelle opgaver, så de er tilpasset årstiden. I stedet for sommeropgaverne er der nu et sæt om efterår, men opgaven om er Ebola er desværre fortsat meget aktuel.

Der er også kommet nye opgavesæt til, de nyeste er både et sæt træningsopgaver og et sæt testopgaver om alger og tang i gruppen, Forskellige former for vand.


9. august 2014

Rigtig mange abonnementer for 14/15 er blevet aktiveret i løbet af de sidste uger, og mange lærere har været i gang med at se på opgaverne, selv om der stadig blev arbejdet med opdateringer.
Fra mandag d. 11. august bliver der også adgang for elever igen.

I ferien er der først og fremmest sket opdateringer i gruppen, Kost. Både her og i andre grupper, bl.a. Skoven, er der også i løbet af foråret kommet nye opgaver til, så der nu er flere testopgaver, som hver kun dækker et mindre emne. Vi håber, det gør dem mere anvendelige.

Der er selvfølgelig også nye aktuelle opgaver klar til skolestarten. Der er opgaver om den frygtede ebolavirus, sensommerens aggressive hvepse og den fantastiske ligblomst.

7. juli 2014


13/14 har været endnu et travlt skoleår med mange nye brugere og endnu flere opgavebesvarelser end tidligere år.
Der er nu lukket for adgangen til web-stederne, Biologi-, Geografi- og Fysik-Kemi-Tjek, mens brugere og statistikker fra 13/14 slettes, og vi gør klar til et nyt skoleår. 
Vi forventer at være klar til at give lærere adgang igen fra midt i juli. Der sendes mails med aktiveringslink til skolernes kontaktpersoner, så der kan aktiveres og oprettes lærere for 14/15, men elever får først adgang fra skolestarten i august.

Vi ønsker alle en rigtig god sommer.

Skole-abonnement
Priser
Bestil

Privat-abonnement
Priser
Bestil
Følg os
Seneste nyt

Copyright © 2005-2022
JH Software
Alle rettigheder forbeholdt

Copyright © 2005-2022 JH Software. Alle rettigheder forbeholdt.