BIOLOGI-TJEK

Skolestart

5. august 2023

Vi er klar til endnu en skolestart med Tjek. Sommerens opgaveopdateringer er først og fremmest opdateringer til det nye layout med oplæsningsfunktion, og samtidig er indholdet gennemgået og opdateret. I opgavelisten er opgaver i dette layout markeret med en lille blå højtaler, og en gul stjerne markerer, at indholdet er ændret/opdateret.

I gruppen med aktuelle opgaver er der som sædvanlig et eller flere sæt med fagligt indhold med tilknytning til årstiden eller en aktuel situation eller begivenhed. De kan fx bruges som introduktion til Tjek, men er også altid velegnede som ekstraopgaver eller vikaropgave.

Lærere har allerede et par uger haft mulighed for at få adgang, og fra d. 7-8 åbnes der også for elever. Vær dog opmærksom på, at brugere med abonnement for skoleåret 23/24 først har adgang, når skolens kontaktperson har aktiveret abonnementet og oprettet lærere og hold. Der er sendt mails med aktiveringslinks til vores kontaktpersoner for alle betalte abonnementer for 23-24.

Abonnementer fra 22/23 fortsætter ikke automatisk i 23/24. Hvis din skole endnu ikke har fornyet abonnementet, kan der bestilles her. https://tjek.net/bestil-skole.

Tip: Hold dig ajour med hvad der sker på Tjek-webstederne ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Skole-abonnement
Priser
Bestil

Privat-abonnement
Priser
Bestil
Følg os
Seneste nyt

Copyright © 2005-2024
JH Software
Alle rettigheder forbeholdt

Copyright © 2005-2024 JH Software. Alle rettigheder forbeholdt.