BIOLOGI-TJEK

Godt i gang

2. februar 2008

Der har lige fra starten i december været stor interesse for de to nye web-steder, Geografi-Tjek og Biologi-Tjek, og i januar er det gået stærkt med bestillinger og nye skoleoprettelser.
I Biologi-Tjek er der lige nu oprettet 132 lærere og 1479 elever, og de har besvaret 3400 opgavesæt.

Systemet udbygges løbende med nye opgavesæt, og vi forventer i løbet af forår og sommer at nå op på ca. 75 sæt træningsopgaver og 10 - 15 sæt testopgaver.

Rikke.jpg 
Forfatter til biologiopgaverne er Rikke Winther Svendsen.

Rikke er læreruddannet fra Hjørring Seminarium med biologi som liniefag og er nu aktiv biologilærer i folkeskolen, hvor hun har flere års erfaring med undervisning og afgangsprøver i både biologi og geografi.

Siden august 2007 har hun også været tilknyttet JH Software ApS i forbindelse med udviklingen af Biologi-Tjek, hvor hun foruden det faglige indhold i opgaverne har stået for opbygning  og struktur i opgavesamlingen


Systemet er ligesom Fysik-Kemi-Tjek udviklet af Jesper Høy og Jette Høy fra JH Software ApS. Jesper står for systemudvikling og programmering, og Jette tager sig af opsætning og web-layout.

I forbindelse med den videre udvikling af systemet er vi selvfølgelig meget interesserede i at høre om erfaringer og nye ideer.

Tip: Hold dig ajour med hvad der sker på Tjek-webstederne ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Skole-abonnement
Priser
Bestil

Privat-abonnement
Priser
Bestil
Følg os
Seneste nyt

Copyright © 2005-2024
JH Software
Alle rettigheder forbeholdt

Copyright © 2005-2024 JH Software. Alle rettigheder forbeholdt.