BIOLOGI-TJEK

Nye loginmuligheder

8. august 2010

Efter sommerens opdateringer er vi nu klar til skoleåret 10/11. Som noget nyt kan der nu bruges flere forskellige loginmetoder, da det er blevet muligt at tilknytte flere forskellige login til sin profil her på web-stedet.
Ved at tilknytte login fra andre web-steder, som man ofte bruger, bliver det lettere og hurtigere at logge ind her. Man slipper for at huske på flere forskellige koder, og hvis man allerede er logget ind et andet sted, kan man nu logge ind her blot med et enkelt klik.
Det er muligt at tilknytte login fra Windows Live ID, Google, Facebook, Yahoo! ID, OpenID samt UNI-Login, hvis det ikke i forvejen bruges af ens egen skole.

Den tidligere loginmetode med E-mail-adresse og adgangskode er samtidig ændret, så der i stedet for en e-mail-adresse kan vælges et bruger-ID, bestående af maks 15 bogstaver og/eller tal. Der kan automatisk tildeles tilfældige adgangskoder ved brugeroprettelse.

Ligesom tidligere år er sommerferien også blevet brugt til en gennemgang af opgavesættene, tidligere aktuelle opgaver er flyttet til andre grupper, der er foretaget ændringer i opgave-ID'er og rækkefølge, og et par opgavesæt er skiftet ud med nye om samme emne.

Tip: Hold dig ajour med hvad der sker på Tjek-webstederne ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Skole-abonnement
Priser
Bestil

Privat-abonnement
Priser
Bestil
Følg os
Seneste nyt

Copyright © 2005-2024
JH Software
Alle rettigheder forbeholdt

Copyright © 2005-2024 JH Software. Alle rettigheder forbeholdt.